Aandacht

vertrouwen

snelle reactie

top advies

voor al je klanten !Je hebt daarvoor de tijd, de tijdrovende druk op de administratieve processen voor je 'compliancy' wordt overgenomen door je digitale werkplek.

Blije medewerkers, blije klanten

Dat is waar wij in geloven. Niets is zo vervelend voor iemand als zijn IT niet werkt, traag is ........ Wij zorgen voor een simpele digitale werkplek die altijd lekker samenwerkt met de software die je uitgekozen hebt om je bedrijf te ondersteunen. Onze werkplek en de (proactieve) ondersteuning die we bieden, zorgen ervoor dat mensen binnen een bedrijf met plezier naar hun werk gaan. Met plezier help je je klanten en je collega's binnen het bedrijf. Blije medewerkers, blije klanten.

Dat kan dan ook nog eens met goedkopere IT dan je gewend bent!
Voor financiele-, fiscale advies diensten en accounts een volledige integratie met boekhoudsystemen als Twinfield, Exact etc. Koppelingen met alle gangbare informatiesystemen mogelijk.

In de verzekeringsbranche voor tussenpersonen, volmachthouders en hypotheek adviseurs een portaal met volledige integratie van al je software zoals ANVA, Dias, zowel in de server versies als de cloud versies.

Door de veranderende wereld van verzekeringen en hypotheken neemt de druk op de omzet toe. Overal toegang tot je werkplek en software/apps maken werk, zelfs als je bij je klanten zit, maken advies geven en verkoop een stuk efficiënter en effectiever.

Samenwerken met spraak- en videoconferencing, chats in teams met verzekeraars of klanten maken time-to-market korter.

Druk op je administratieve processen (compliance) is groot, niet alleen de snelheid maar ook de zorgvuldigheid stellen hoge eisen aan de compliance. De digitale werkplek lost ‘compliancy’ grotendeels geautomatiseerd voor je op.

Koppelingen met alle systemen van partners, leveranciers, derden als belastingdienst zijn eenvoudige te maken
Iedere medewerker stelt zijn eigen werkplek samen voor een optimale start van zijn werkdag. In 1 oogopslag alle informatie en systemen die je nodig hebt bij de hand.

Voor grotere bedrijven in de financiële dienstverlening is individueel bestellen voor iedere medewerker afzonderlijk niet het meest handig. Daarvoor hebben we het 'Self Service Migratie Portal van Transform-IT beschikbaar.

Voor iedere Branche, voor ieder bedrijf, Voor iedere medewerker


Flexibel

Voor iedere medewerker en ieder bedrijf:

De digitale werkplek werkt in iedere browser van elk apparaat.

Microsoft Office in de prijs inbegrepen.

Geen langdurige contracten, opzeggen wanneer je wilt.

Betalen alleen voor gebruik, per medewerker/per maand. Handig voor tijdelijke medewerkers of stagiaires.

Ook via je huidige IT leverancier te verkrijgen.


vriendelijk

Voor iedere medewerker:

Overzichtelijk je startscherm instellen, zodat je altijd optimaal aan de slag kunt.

Instellen van al je communicatie binnen de verschillende teams waarin je samenwerkt (mail, chat, newsfeeds, spraak- en beeld vergaderen).

Integreren met al je apps die je gebruikt binnen je bedrijf (zowel cloud apps, als de oude ‘legacy’ software).


Makkelijk

Voor ieder bedrijf:

Eenmalig inloggen door de medewerker op werkplek en apps (SSO)

Bepalen welke medewerker toegang heeft tot welke apps (compliancy)

Beveiligingsniveau bepalen van toegang tot je werkplek (MFA)

Beveiligingsniveau bepalen van je bedrijfsgegevens (backups, versies van software).

Geïnteresseerd?


Compleet veilig & je data altijd optimaal beschermd

Of je nu behoefte hebt aan de standaard, maximale beveiliging van de Microsoft datacenters of je hebt een eigen datakluis in een privé datacenter, het kan allemaal. Extra beveiliging bij inloggen of tegen 'ransom' aanvallen (losgeld vragen door internetcriminelen die je IT blokkeren), ook dat kan. Het is jouw bedrijfsactiviteit die bepaalt wat nodig is.


Bespaar op kosten door inzicht in ongebruikte software en apparaten

Via de werkplek bestel- ‘configurator’ op onze site krijg je per medewerker de meest voordelige digitale werkplek. Daarnaast krijg je van ons, op basis van het gebruik van je IT-middelen, maandelijks advies om je IT nog goedkoper te maken.


Via alle apparaten toegang tot je persoonlijke digitale werkplek

Je digitale werkplek, met altijd dezelfde 'look and feel', op je desktopcomputer, laptop, tablet of smartphone. Je data altijd op dezelfde plek bereikbaar. Zo gemakkelijk is dat.


Samenwerken in bestanden, spraak of video conferencing

Alle mogelijkheden voor samenwerken zitten in je digitale werkplek. Video conferencing, chatten, samen aan documenten werken? Alles kan.