Waarom IT partner worden?


Je kunt zelf verdienen aan het leveren aan je klanten van de BeyondQloud digitale werkplekken

Je kunt zelf bepalen welke eerste lijns ondersteuning je wilt leveren op de digitale werkplekken

Speciale condites voor het gebruik van het 'Self Service Migratie Platform' voor grotere bedrijven

Training en opleiding voor de ondersteuning op de digitale werkplekkenIT partner worden


Inmiddels zijn er veel MKB bedrijven die de ‘digital workspaces’ willen bestellen bij ons. Vaak krijgen wij de vraag of ze de samenwerking met hun huidige IT leverancier kunnen behouden. Vaak is er al een (goede) langdurige goede relatie en neemt men meer diensten af dan alleen werkplekken.

Deze bedrijven willen graag dat onze ‘digital workspace’ hun behoeften invult voor de medewerkers met hun specifieke wensen voor het werk wat ze doen (werkproces). Met daarbij transparante, lage en flexibele kosten.

De focus van BeyondQloud ligt op de levering van digital workspaces. Zowel support/ondersteuning als andere diensten laten we graag aan de IT partners. We leiden je op in de ondersteuning voor de werkplek en geven je het verdienmodel om met ons samenwerken. Je hoeft zelf niks te bedenken of te ontwikkelen!

Voor grotere bedrijven en organisaties is de migratie naar de 'Cloud' complex. Door de 'legacy' op het terrein van de IT die in de loop der jaren ontstaan is. Het 'Self Service Migratie Platform' maakt dat simpel. IT-partners kunnen tegen speciale condities gebruik maken van dit platform en bestelportaal voor de digitale werkplekken.

Vul hiernaast je gegevens in en de eventuele vragen die je hebt. Binnen 24 uur nemen we contact met je op om een afspraak te maken om uitgebreid met elkaar in gesprek te gaan.

Contact formulier


Compleet veilig & je data altijd optimaal beschermd

Of je nu behoefte hebt aan de standaard, maximale beveiliging van de Microsoft datacenters of je hebt een eigen datakluis in een privé datacenter, het kan allemaal. Extra beveiliging bij inloggen of tegen 'ransom' aanvallen (losgeld vragen door internetcriminelen die je IT blokkeren), ook dat kan. Het is jouw bedrijfsactiviteit die bepaalt wat nodig is.


Bespaar op kosten door inzicht in ongebruikte software en apparaten

Via de werkplek bestel- ‘configurator’ op onze site krijg je per medewerker de meest voordelige digitale werkplek. Daarnaast krijg je van ons, op basis van het gebruik van je IT-middelen, maandelijks advies om je IT nog goedkoper te maken.


Via alle apparaten toegang tot je persoonlijke digitale werkplek

Je digitale werkplek, met altijd dezelfde 'look and feel', op je desktopcomputer, laptop, tablet of smartphone. Je data altijd op dezelfde plek bereikbaar. Zo gemakkelijk is dat.


Samenwerken in bestanden, spraak of video conferencing

Alle mogelijkheden voor samenwerken zitten in je digitale werkplek. Video conferencing, chatten, samen aan documenten werken? Alles kan.