online demovoor ieder bedrijf

voor iedere branche

een overzichtelijke digitale werkplek

voor jou en al je werknemersYour digital workspace made simpleSnel aan de slag

met een Online demo.

Onze specialisten geven een online demo (via Microsoft Teams) en beantwoorden al je vragen.

online demo

Je vult hieronder je voorkeur in voor de datum en tijdstip waarop je gebeld wil worden door een medewerker van BeyondQloud.

Onze specialst gaat uitleggen hoe je de digitale werkplek compleet kunt aanpassen aan het gebruik binnen je bedrijf. Hoe de door jou gebruikte software(pakketten) en apps gekoppeld kunnen worden. Of koppeling naar systemen van leveranciers etc. Maar ook welke mate van beveiliging je in kunt stellen (data, gegevens). Zorg dat je al je vragen die je al voorafgand hebt bij de hand hebt!

Verder gaat de specialist in op het gebruik door je medewerkers van de digitale werkplek. Alle mogelijk die deze heeft m.b.t. samenwerking binnen het bedrijf c.q. teams. Maar ook richting je klanten. Ook komt de vraag aan de orde hoe een gebruiker zijn digitale werkplek kan aanpassen aan zijn specifieke gebruik op baisis van de taken of de rol die de medewerker heeft binnen het bedrijf of organisatie.

Uiteraard komt ook de eventuele bestelling aan de orde via onze speciale webshop voor het bestellen van digitale werkplekken, dan wel via het 'Self Service Migraite Platform' voor grotere bedrijven of organisaties.

Simpel

veilig

GOEDKOOP

Prijs inclusief Microsoft licenties!

IEDEREEN, OVERAL EN ALTIJD TOEGANG TOT APPLICATIES EN BESTANDEN


Compleet veilig & je data altijd optimaal beschermd

Of je nu behoefte hebt aan de standaard, maximale beveiliging van de Microsoft datacenters of je hebt een eigen datakluis in een privé datacenter, het kan allemaal. Extra beveiliging bij inloggen of tegen 'ransom' aanvallen (losgeld vragen door internetcriminelen die je IT blokkeren), ook dat kan. Het is jouw bedrijfsactiviteit die bepaalt wat nodig is.


Bespaar op kosten door inzicht in ongebruikte software en apparaten

Via de werkplek bestel- ‘configurator’ op onze site krijg je per medewerker de meest voordelige digitale werkplek. Daarnaast krijg je van ons, op basis van het gebruik van je IT-middelen, maandelijks advies om je IT nog goedkoper te maken.


Via alle apparaten toegang tot je persoonlijke digitale werkplek

Je digitale werkplek, met altijd dezelfde 'look and feel', op je desktopcomputer, laptop, tablet of smartphone. Je data altijd op dezelfde plek bereikbaar. Zo gemakkelijk is dat.


Samenwerken in bestanden, spraak of video conferencing

Alle mogelijkheden voor samenwerken zitten in je digitale werkplek. Video conferencing, chatten, samen aan documenten werken? Alles kan.